transparant
logo_annelise

meny

fotoknapp

kalenderknapp

postkortknapp

galleriknapp

lappeteknikknapp

interiørknapp

oppbevaring

stoffer

nyheterknapp

anneliseknapp

lenkerknapp

Anne-Lise


Kontaktinformasjon
Navn: Anne-Lise Kroken Sveen
Adresse: Aamodtskogen 14
Kommune: 2022 Gjerdrum
Tlf: 97 76 86 99
Mail: alsveen@frisurf.no

Jeg heter Anne-Lise Kroken Sveen og bor i Gjerdrum, en vakker bygd på Romerike. Med kulturlandskap og skog i nærmiljøet er det mange og varierte turmuligheter. Og kamera er alltid med i sekken. Små detaljer på skogbunnen, lys og skygge, fargenyanser og alle linjene i det åpne landskapet er en stor inspirasjonskilde!

Med digitalt kamera har det blitt mange mapper på harddisken. Fra mitt bildearkiv blir det hentet materiale til fotoprodukter for salg.

Å sammenligne fotografi med et lappeteppe er kanskje ikke så vanlig. Men når jeg velger stoffer til et nytt lappearbeid, tenker jeg ofte på samme måte som når jeg bruker kameraet. Kontrast, fargeopplevelse, lys og skygge, harmoni og det lille ”avviket” er elementer jeg forsøker å få plass til i mine quiltearbeid.

annelise

Jeg har også glede av å bidra med idéer og tanker i forhold til interiør og utbygging på Kringler Gård i Nannestad. Fra august 2001 har vertskapet Hilde Olstad og Helge Opsahl ønsket velkommen til kurs, konferanser og selskap. Låven fra 1876 er restaurert/påbygd og nye hus inneholder møterom og overnatting. På låvebrua har Hilde og jeg butikken Høyloftet med utvalgte klær, gaver, smykker og mine produkter. www.kringler.no


Har du en kommentar eller et spørsmål, kan du bruke denne kommentarboksen til å spørre meg.

: Navn

: E-post


Kommentar:


© 2010 aks-design.no. Alle rettigheter. Designet av Ida Moseng